Header image header image 2  
Nagelstudio
  || Begin pagina ||
   
 
 

Waar kunt u bij ons voor terecht ??

Acryl-nagels,

Wat zijn Acrylnagels,Acrylnagels zijn nagels die gemaakt worden met een poeder en een vloeistof( powder en liquid)Deze verlenging kan zowel met tips of jablonen gemaakt worden Dit kan een natuurlijke verlenging zijn of met een French-manicure Deze kan in verschillende kleuren zijn dan moet u denken aan de vrije rand.Wij werken met het merk Young Nails.

Gel-nagels,

Gel-nagels worden gemaakt van een gelei achtige substantie die wordt uitgehard onder de UV-lamp.Dit kan een natuurlijke verlenging zijn ( naturel )of met een french-manicure rand, wit of gekleurd..Wij werken met het merk Young Nails .

Teennagels:Gel/Acryl

In de zomerperiode lopen wij graag in open schoentjes en willen wij dat onze voeten en teennagels er verzorgt uitzien. Laat uw teennagels versieren met een Gel of Acryl design en uw voeten zullen er verzorgt uitzien.

Manicure,

Ook verzorgen wij de natuurlijke nagels met een manicure behandeling.En natuurlijk hebben wij ook vele producten voor het verzorgen van de natuurlijke nagel.Wij bieden een korte manicure behandeling maar ook een uitgebreiden behandeling hierbij doen wij een gratis nagelanalyse.Als extra:een parafine behandeling, dit is een masker voor uw handen, extra verzorgend voor ruwe handen in de winter,het proberen waard.

Nail-art,

Bij ons kunt u natuurlijk ook terecht voor de versiering van zowel de natuurlijke nagel als de kunstnagel.Er zijn verschilende mogelijkheden van versieren, bijvoorbeeld :met Acryl of swarovski stenen in verschilende soorten en maten,laat u verrassen door ons team.

Wij zijn gespecialiseerd in nagelbijters.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen, 0629369549